Cursuri de limbi străine pentru adulți

Constanța Language Acquisition and Services Society – CLASS – este o școală de limbi moderne înființată în luna aprilie 1996 de Consiliul Britanic România în parteneriat cu Asociația Profesorilor de Limba Engleză din Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Până în prezent, peste trei mii de constănțeni au studiat o limbă străină la Class și au obținut certificate de competență necesare carierei, ori s-au pregătit pentru testele de limbă organizate de ambasade prin centrele lor culturale – British Council, Goethe Institut, Instituto Cervantes, Istituto Italiano di Cultura. Totodată, în decursul anilor, un număr de cetățeni străini au studiat la Class limba română printr-o limbă internațională.

shape
shape

Majoritatea instituțiilor publice și private din Constanța au beneficiat de-a lungul anilor de serviciile Class de inițiere și/sau perfecționare în domeniul limbilor moderne: Primăria Municipiului Constanța, Rompetrol. S.A., Electrocentrale Constanța S.A., Regia Autonomă Județeană a Apei (R.A.J.A.), C.F.R. Marfă, Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian  (Romatsa), Serviciul Public de Impozite și Taxe (S.P.I.T.), Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Curtea de Apel Constanța, Grupul de Transport Maritim Maersk, Stațiunea de Cercetare Pomicolă Valul lui Traian și altele.  

logo_quest

Class este membru fondator al Asociației Române pentru Servicii Lingvistice de Calitate – Quest Romania.

eaquals-logo-blue@2x

Quest Romania este membru plin al Eaquals (European Association for Quality Language Services).

shape