Despre noi

Cursuri de limbi straine pentru adulti

Class  (Constanța Language Acquisition and Services Society) este o școală privată de limbi moderne inaugurată în aprilie 1996 de Asociația Profesorilor de Limba Engleză din Constanța în parteneriat cu Consiliul Britanic România și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

De la înființare și până în prezent, peste trei mii de constănțeni au studiat o limbă străină la Class, obținând certificate de competență lingvistică necesare carierei, ori s-au pregătit pentru testele de limbă organizate de ambasade prin centrele lor culturale – British Council, Goethe Institut, Instituto Cervantes, Istituto Italiano di Cultura. Totodată, mulți cetățeni străini au studiat la Class limbi moderne internaționale sau limba română printr-o limbă străină.

shape
shape

Majoritatea instituțiilor publice și private din Constanța au beneficiat de-a lungul anilor de serviciile Class de inițiere și/sau perfecționare în domeniul limbilor moderne: Primăria Municipiului Constanța, Rompetrol. S.A., Centrala Electrotermică (C.E.T.), Regia Autonomă Județeană a Apei (R.A.J.A.), C.F.R. Marfă, Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian  (Romatsa), Serviciul Public de Impozite și Taxe (S.P.I.T.), Aeroportul M. Kogălniceanu, Curtea de Apel Constanța, Grupul de Transport Maritim Maersk, Stațiunea de Cercetare Pomicolă Valul lui Traian și altele.  

logo_quest

Class este membru fondator al Asociației Române pentru Servicii Lingvistice de Calitate – Quest Romania.

eaquals-logo-blue@2x

Quest Romania este membru plin al Eaquals (European Association for Quality Language Services).

shape