Cursurile Class se adresează exclusiv adulților, oferindu-le posibilitatea de a se iniția și perfecționa în domeniul limbilor moderne, precum și servicii de testare și certificare a cunoștințelor de limbă străină.

La Class, cursanții pot parcurge trei niveluri de studiu – începător (A), mediu (B1+B2), avansat (C), fiecare cu durata de opt luni (64 de ședințe). Cursurile speciale de pregătire pentru testele Cambridge sau ToEFL durează patru sau opt luni, în funcție de nivelul de cunoștințe stabilit pe baza testării preliminare.

Cursurile au loc în perioada 01 octombrie – 30 iunie, cu vacanță de iarnă între 20 decembrie și 10 ianuarie, și o săptămână liberă de sărbătorile pascale.

Între 01 iulie și 15 septembrie, Class oferă servicii de consultanță, testare și certificare a nivelului de cunoștințe, traducere și interpretare.

shape
shape
CLASS

Trei niveluri de studiu

Nivelul începator A

După parcurgerea nivelului începător (A), cursanții pot înțelege informații simple difuzate la radio sau la televiziune, cum ar fi anunțurile publicitare; pot citi și scrie corect texte sau mesaje personale de mică întindere; pot purta scurte conversații fără multe dificultăți de înțelegere sau de pronunție. Nivelul A este suficient pentru scopuri turistice sau pentru cultivarea și păstrarea bunelor relații colegiale sau de vecinătate.

Nivelul mediu B1+B2

Nivelul mediu (B1+B2) este suficient pentru angajarea în întreprinderile unde este necesară cunoașterea unei limbi străine sau pentru înscrierea la universități cu predare într-o limbă internațională. La acest nivel, este posibilă comunicarea pe teme profesionale și înțelegerea textelor din domenii familiare. Totodată, este accesibilă scrierea de texte  de întindere medie iar conversația este relativ fluentă.

Nivelul avansat C

Nivelul avansat (C) poate fi atins după trei ani de studiu, completați cu lecturi personale extensive și expunere repetată la surse de informare în limba străină, precum și cu exersarea regulată a deprinderilor conversaționale. Acest nivel de cunoaștere a limbii străine permite integrarea rapidă în mediul social și profesional din țările vorbitoare ale limbii studiate.

shape