Comunicare în limba engleză

01-08-18 Adrian Ionescu 1 comment

Ne face plăcere să aducem la cunoştința companiilor româneşti şi internaționale, angajaților acestora, precum şi expatriaților o nouă ofertă Class constând în Cursul de limba engleză pentru comunicarea în afaceri „Business Communication English”.

Cursul se poate derula atât la sediul clienților cât şi la sediul nostru din Constanța, conform disponibilității cursanților.

Abordarea noastră specializată se adaptează diverselor stiluri de învățare ale cursanților, folosind metodologia modernă pentru a îmbunătăți deprinderile de comunicare în limba engleză.

Cursul dezvoltă rapid competențe de gramatică şi vocabular specifice pentru o comunicare eficientă, cu relevanță practică imediată în viața de afaceri, profesională şi personală, acesta având ca obiectiv creşterea nivelului de calitate a interacțiunii în afaceri. Astfel, se vor forma deprinderi care vor îmbunătăți performanțele la locul de muncă în relațiile cu partenerii străini, pe teme ca: prezentări, corespondență, întâlniri de afaceri, conversații telefonice, negocieri, gestionarea problemelor, interviuri, etc. De asemenea, ne axăm pe dezvoltarea deprinderilor de citire, ascultare, scriere şi conversație, într-un mediu plăcut şi confortabil, asigurând suport permanent, pe toată durata cursului.

Se pot face înscrieri, în limita locurilor disponibile, până pe data de 16 septembrie, la sediul nostru sau telefonic, la numerele 0241 612877 sau 0735 552456.

Pentru informații privind structura, programa şi modul de organizare a cursurilor, puteți suna la numărul de telefon 0726 350622 (dl Adrian Ionescu), de luni până vineri, între orele 10:00 şi 17:00.

 Conversaţie

 • Ursu Octaviana Simona

  Buna ziua,
  sunt interesata de un curs in limba engleza (modul incepatori),dar as dori sa stiu urmatoarele:
  1. Pretul este cel afisat pe site (2.240 lei ptr.8 luni a cite 2 sedinte /saptamina cu sedinta de 90 minute ) chiar daca se refera la anul 2016-2017?
  2. Plata cursului se poate face integral cu discount-ul aferent de 10 % sau la fiecare 2 luni?
  3.Cind se pot face inscrierile si daca se face inscrierea prin acel formular on-line pot plati in prima zi de curs?

  Multumesc anticipat!

  01-08-18 Răspunde

Lasă un mesaj

SEO Constanta | Magazinul de site-uri | Responsive Web Design